Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NIEUWSTAD

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Nieuwstad

Periode

2005 - heden

Genre

Nederlandstalig, rock

Online

Officiƫle website

Nieuwstad

Nieuwstad is een rauwe Nederlandstalige band uit Groningen met bassist Gerrit Veen en drummer Adam Wachters uit AA & The Doctors en zanger Saro Paradiso uit Desert Corbusier en O.D. Babe. In de zomer van 2006 verschijnt hun eerste demo, een jaar later gevolgd door het album Pas Halverwege. Op ...
Volledige biografie...

Bezetting

Gerrit Veen   basgitaar
Adam Wachters   drums
Alex Luttjeboer   gitaar
Martijn Wassenaar   gitaar
Saro Paradiso   piano, zang

Overige muzikanten

Chriz Garrit   gitaar
Alex R. Mitchell   drums

Genoemd in de biografie van

2005   AA & The Doctors

Biografie Nieuwstad

Nieuwstad is een rauwe Nederlandstalige band uit Groningen met bassist Gerrit Veen en drummer Adam Wachters uit AA & The Doctors en zanger Saro Paradiso uit Desert Corbusier en O.D. Babe. In de zomer van 2006 verschijnt hun eerste demo, een jaar later gevolgd door het album Pas Halverwege. Op de cd staan gastbijdragen van gitarist Chriz Garrit (AA & The Doctors).

Discografie Nieuwstad

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Nieuwstad

Audio/Video Nieuwstad

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer