Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

NOL HAVENS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

03-12-1959 - heden

Genre

Nederlandstalig, pop, zang

Online

Officiële website

Nol Havens

Nol Havens (Tilburg, 3 december 1959) is de zanger van de Nederlandstalige (kinder)popgroep V.O.F. de Kunst, bekend van de hits Suzanne en Een Kopje Koffie. Van februari tot en met mei 2005 staat Havens in de Nederlandse theaters met Suzanne Voorbij. Begin 2006 brengt de zanger zijn eerste soloalbum Hoop ...
Volledige biografie...

Instrumenten

zang

Genoemd in de biografie van

1985   V.O.F. de Kunst
2005   V.O.F. de Kunst
2012   Doe Maar

Biografie Nol Havens

Nol Havens (Tilburg, 3 december 1959) is de zanger van de Nederlandstalige (kinder)popgroep V.O.F. de Kunst, bekend van de hits Suzanne en Een Kopje Koffie. Van februari tot en met mei 2005 staat Havens in de Nederlandse theaters met Suzanne Voorbij. Begin 2006 brengt de zanger zijn eerste soloalbum Hoop uit. De nummers zijn geschreven en geproduceerd door Koen-Willem Toering (A Pin's Fee, Woost). In de seizoenen 2005-2006 en 2006-2007 is de zanger in het theater te zien met de voorstelling Luistervink, een muzikale voorleestheatervoorstelling met bekende kinderboekenschrijvers voor kinderen vanaf zes jaar.

In bezetting van

V.O.F. de Kunst   zang

Discografie Nol Havens

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Nol Havens

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer