Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

OJC NIRWANA

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

OJC Nirwana

OJC Nirwana in Lierop start in 1970 als jongerensoos. In de loop der jaren groeit het uit tot een rocktempel voor de regio. Om het weekend vinden er activiteiten plaats, van themafeesten tot open podia. De concerten zijn vooral rock georiënteerd, maar er worden ook wel hiphop, ska en andere ...
Volledige biografie...

Biografie OJC Nirwana

OJC Nirwana in Lierop start in 1970 als jongerensoos. In de loop der jaren groeit het uit tot een rocktempel voor de regio. Om het weekend vinden er activiteiten plaats, van themafeesten tot open podia. De concerten zijn vooral rock georiënteerd, maar er worden ook wel hiphop, ska en andere alternatieve muzieksoorten geprogrammeerd. Er is één zaal met bar.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video OJC Nirwana

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer