Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

OCCASIONAL SWING COMBO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1965 - 1967

Genre

jazz

Occasional Swing Combo

De jazzformatie Occasional Swing Combo bestaat uit basgitaar, twee gitaren, drums, piano, viool en zang. Toetsenist Rick van der Linden maakt enige tijd deel uit van de bezetting. Tijdens enkele concerten deelt het combo het podium met The Incrowd. Hun trompettist Rein van den Broek vraagt Van der Linden of ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rick van der Linden   orgel, toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

1967   Ekseption

Biografie Occasional Swing Combo

De jazzformatie Occasional Swing Combo bestaat uit basgitaar, twee gitaren, drums, piano, viool en zang. Toetsenist Rick van der Linden maakt enige tijd deel uit van de bezetting. Tijdens enkele concerten deelt het combo het podium met The Incrowd. Hun trompettist Rein van den Broek vraagt Van der Linden of hij bij The Incrowd komt spelen. Niet lang na de komst van de toetsenist wordt de bandnaam veranderd in Ekseption.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Occasional Swing Combo

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer