Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

OLD NI-JS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2000 - heden

Genre

dialectpop

Old Ni-js

Old Ni-js ('oud nieuws') is het trio Willem 'Wimken van Diene' Terhorst, 'Brekken'-Jan 'Schampschot' Manschot en Ferdi 'Frederik Puntdroad' Joly, bekend van de groepen Normaal, Bakkerij Manschot en Boh Foi Toch. Na een eerste optreden in het jubileumjaar 2000 van Normaal, in het verenigingsgebouw in de Winterswijkse buurtschap Woold, komt ...
Volledige biografie...

Bezetting

Ferdi Joly   gitaar, zang
Jan Manschot   drums, zang
Willem Terhorst   basgitaar, zang

Overige muzikanten

Gerard de Braconier   gitaar

Genoemd in de biografie van

2000   Normaal

Biografie Old Ni-js

Old Ni-js ('oud nieuws') is het trio Willem 'Wimken van Diene' Terhorst, 'Brekken'-Jan 'Schampschot' Manschot en Ferdi 'Frederik Puntdroad' Joly, bekend van de groepen Normaal, Bakkerij Manschot en Boh Foi Toch. Na een eerste optreden in het jubileumjaar 2000 van Normaal, in het verenigingsgebouw in de Winterswijkse buurtschap Woold, komt het trio jaarlijks in de zomer bij elkaar voor optredens waarbij ze succesnummers spelen uit het repertoire van de bands waar ze in actief zijn (geweest). Gitarist Gerard de Braconier is vaste gastmuzikant.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Old Ni-js

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer