Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

OLGA PASHCHENKO

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Bron: Officiële website, 2015

Genre

klassiek, klavecimbel, piano

Online

Officiële website

Olga Pashchenko

Olga Pashchenko (Moskou, 1986) is een Russische klavecimbelspeler, pianofortespeler, organiste en pianiste. Ze zit in het tweede jaar van haar masteropleiding pianoforte en is eerstejaars klavecimbel aan het Amsterdams Conservatorium wanneer zij debuteert met de cd Transitions (2013). Recensent Biëlla Lutmer noemt Pashchenko een "pianistisch raspaardje" in de bespreking van de ...
Volledige biografie...

Instrumenten

klavecimbel, piano

Biografie Olga Pashchenko

Olga Pashchenko (Moskou, 1986) is een Russische klavecimbelspeler, pianofortespeler, organiste en pianiste. Ze zit in het tweede jaar van haar masteropleiding pianoforte en is eerstejaars klavecimbel aan het Amsterdams Conservatorium wanneer zij debuteert met de cd Transitions (2013). Recensent Biëlla Lutmer noemt Pashchenko een "pianistisch raspaardje" in de bespreking van de cd in de Volkskrant: "Met geraffineerde aarzelingen, vlugge riedels en een subliem gevoel voor proporties houdt ze je aandacht gevangen."

Discografie Olga Pashchenko

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Olga Pashchenko

Audio/Video Olga Pashchenko

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer