Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ONE CENT PEOPLE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2002 - 2003

Genre

ambient, dub, funk, jazz

One Cent People

One Cent People is een improvisatiegezelschap dat een mix speelt van funk, dub, jazz, poëzie (door dichter en kunstenaar Jimmy Rage) en ambient soundscapes. In de groep zitten onder meer twee leden van Urban Dance Squad (Matadin en Schoots) en Hanyo van Oosterom alias Mr Jones (The Flying Dutchman). Na ...
Volledige biografie...

Bezetting

Silvano Matadin   basgitaar
Arthur Flink   trompet
Hanyo van Oosterom   producer, toetsinstrumenten
Femi Dawkins   zang
Michel Schoots   drums

Genoemd in de biografie van

2000   Hanyo van Oosterom
2001   Silvano Matadin

Biografie One Cent People

One Cent People is een improvisatiegezelschap dat een mix speelt van funk, dub, jazz, poëzie (door dichter en kunstenaar Jimmy Rage) en ambient soundscapes. In de groep zitten onder meer twee leden van Urban Dance Squad (Matadin en Schoots) en Hanyo van Oosterom alias Mr Jones (The Flying Dutchman). Na enkele optredens gaat de show van de groep op 9 november 2002 officieel in première tijdens het festival Crossing Border in Amsterdam.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video One Cent People

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer