Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

OUDE MUZIEK NU

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

barok, klassiek

Online

Website

Oude Muziek Nu

Oude Muziek Nu is een festival met vooral amateurmusici die oude muziek op het repertoire hebben. Het festival speelt zich af op diverse locaties in de Noord-Hollandse stad Hoorn. Tijdens de 17de editie in 2013 vinden concerten plaat in de Oosterkerk, het Foreestenhuis en de Lutherse kerk met op het ...
Volledige biografie...

Biografie Oude Muziek Nu

Oude Muziek Nu is een festival met vooral amateurmusici die oude muziek op het repertoire hebben. Het festival speelt zich af op diverse locaties in de Noord-Hollandse stad Hoorn. Tijdens de 17de editie in 2013 vinden concerten plaat in de Oosterkerk, het Foreestenhuis en de Lutherse kerk met op het programma barokmuziek en uitvoeringen van Bach, onder meer op het historische orgel uit ca. 1772 van Pieter Müller in de Lutherse kerk.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Oude Muziek Nu

Audio/Video Oude Muziek Nu

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer