Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

P60

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

P60

Online

website

P60

P60 is het poppodium van Amstelveen. In 2001 wordt het gebouw aan het Stadsplein (naar een ontwerp van Benthem Crouwel architecten die ook 013 in Tilburg en de Metropool in Hengelo ontwierpen) geopend. P60 trekt jaarlijks ruim 40.000 bezoekers. In P60 wordt de finale van de popprijs Amstelland en de ...
Volledige biografie...

Biografie P60

P60 is het poppodium van Amstelveen. In 2001 wordt het gebouw aan het Stadsplein (naar een ontwerp van Benthem Crouwel architecten die ook 013 in Tilburg en de Metropool in Hengelo ontwierpen) geopend. P60 trekt jaarlijks ruim 40.000 bezoekers. In P60 wordt de finale van de popprijs Amstelland en de Meerlanden gehouden. Ook is er de maandelijkse avond Local The Night, waar bands uit de regio optreden. Er vinden ook regelmatig bandwedstrijden plaats zoals Uilenpop, Noord Hollands Glorie en de Amstelveense Popprijs.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's P60

Audio/Video P60

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer