Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PLUS DOREEN

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1986 - 1996

Genre

pop

Plus Doreen

Popgroep met Johan Slager (ex-Kayak) en zangeres Dorien Teeuwisse die tien jaar lang live speelt in het cafécircuit. In de band zitten verder onder meer Vincent Hiemstra (later naar de Noord-Hollandse top 40 band Shoreline) en Nico de Gooyer (ex-Teaser, daarna o.a. in Canyon). Marc Klaassen is bassist en toetsenist ...
Volledige biografie...

Bezetting

Johan Slager   gitaar, zang
Vincent Hiemstra   gitaar
Nico de Gooyer   drums
Dorien Teeuwisse   zang
Marc Klaassen   basgitaar

Genoemd in de biografie van

1986   Kayak

Biografie Plus Doreen

Popgroep met Johan Slager (ex-Kayak) en zangeres Dorien Teeuwisse die tien jaar lang live speelt in het cafécircuit. In de band zitten verder onder meer Vincent Hiemstra (later naar de Noord-Hollandse top 40 band Shoreline) en Nico de Gooyer (ex-Teaser, daarna o.a. in Canyon). Marc Klaassen is bassist en toetsenist en te horen op de cd's It's Got To Be Love en A Saturdaynight At The Bamboo Bar. Teeuwisse zingt later in de funk/soul coverband Doreen. In 2002 neemt ze samen met Gerard Biersteker (o.a. Rob Hoeke) het Nederlandstalige album Gewoon, Met Z'n 2tjes op.

Discografie Plus Doreen

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Plus Doreen

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer