Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

PODIUM & FILMTHEATER GIGANT

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Podium & filmtheater Gigant

De Gigant is in de jaren zeventig opgericht en maakt sindsdien deel uit van het culturele leven in Apeldoorn. Naast popconcerten worden er films vertoond en is er veel aandacht voor stand up-comedy. Ook zijn er dance-events en de Gigant Danst-avonden. De Gigant beschikt over een café dat zeven dagen ...
Volledige biografie...

Biografie Podium & filmtheater Gigant

De Gigant is in de jaren zeventig opgericht en maakt sindsdien deel uit van het culturele leven in Apeldoorn. Naast popconcerten worden er films vertoond en is er veel aandacht voor stand up-comedy. Ook zijn er dance-events en de Gigant Danst-avonden. De Gigant beschikt over een café dat zeven dagen in de week open is.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Podium & filmtheater Gigant

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer