Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

POP- & CULTUURPODIUM DE PEPPEL

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Pop- & Cultuurpodium De Peppel

De Peppel bestaat sinds de jaren negentig en maakt onderdeel uit van de welzijnsorganisatie MeanderOmnium in de gemeente Zeist. In het Pop- en Cultuurcentrum worden naast concerten ook allerlei activiteiten voor jongeren georganiseerd. De Peppel biedt ook onderdak aan het popkollektief Popkompas. Daarnaast biedt het podium bands uit de regio ...
Volledige biografie...

Biografie Pop- & Cultuurpodium De Peppel

De Peppel bestaat sinds de jaren negentig en maakt onderdeel uit van de welzijnsorganisatie MeanderOmnium in de gemeente Zeist. In het Pop- en Cultuurcentrum worden naast concerten ook allerlei activiteiten voor jongeren georganiseerd. De Peppel biedt ook onderdak aan het popkollektief Popkompas. Daarnaast biedt het podium bands uit de regio Utrecht de kans om op een professioneel podium te spelen. Via Live and Local doet het podium mee aan de voorronden van de Grote Utrechtse Live Prijs (GULP). De Peppel organiseert sinds 1997 het Beleg van Zeist, een bandjeswedstrijd voor scholieren. Ook beschikt het podium over oefenruimten voor bands.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Pop- & Cultuurpodium De Peppel

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer