Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

POPPODIUM BIBELOT

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Poppodium Bibelot

Bibelot is een poppodium in Dordrecht dat zich richt op de gehele Drechtstedenregio. Naast popconcerten hebben dance-events, comedy, themafeesten en bijzondere projecten een belangrijke plaats in de programmering. Bibelot is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Het podium organiseert een jaarlijkse bandwedstrijd en helpt mee met het organiseren van diverse ...
Volledige biografie...

Biografie Poppodium Bibelot

Bibelot is een poppodium in Dordrecht dat zich richt op de gehele Drechtstedenregio. Naast popconcerten hebben dance-events, comedy, themafeesten en bijzondere projecten een belangrijke plaats in de programmering. Bibelot is een stichting en heeft geen winstoogmerk. Het podium organiseert een jaarlijkse bandwedstrijd en helpt mee met het organiseren van diverse evenementen en festivals in Dordrecht.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Poppodium Bibelot

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer