Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

POPPODIUM IDUNA

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Poppodium Iduna

Poppodium Iduna in Drachten is opgericht in 1983. In het begin van de jaren negentig vestigt het poppodium zich op de huidige locatie. De programmering is breed en bestemd voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. Naast concerten worden er ook filmavonden gehouden. Wekelijks is er een eetcafé. Elk jaar organiseert Iduna ...
Volledige biografie...

Biografie Poppodium Iduna

Poppodium Iduna in Drachten is opgericht in 1983. In het begin van de jaren negentig vestigt het poppodium zich op de huidige locatie. De programmering is breed en bestemd voor muziekliefhebbers van alle leeftijden. Naast concerten worden er ook filmavonden gehouden. Wekelijks is er een eetcafé. Elk jaar organiseert Iduna het openlucht dance-event Dencity. Ook jaarlijks terugkerend is het muziek- en comedyfestival No Bowling, in samenwerking met theater De Lawei.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Poppodium Iduna

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer