Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

POPPODIUM PERRON55

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Poppodium Perron55

Perron55 in Venlo is ontstaan in 1989, als opvolger van het Open Ontmoetingscentrum voor jongeren. Tegenwoordig is het een breed georiënteerd poppodium voor alle leeftijden. Er zijn twee zalen. Het Queensdayfestival tijdens Koninginnedag is het belangrijkste evenement van Perron55. Er is dan zowel een binnen- als een buitenpodium, waar zo'n ...
Volledige biografie...

Biografie Poppodium Perron55

Perron55 in Venlo is ontstaan in 1989, als opvolger van het Open Ontmoetingscentrum voor jongeren. Tegenwoordig is het een breed georiënteerd poppodium voor alle leeftijden. Er zijn twee zalen. Het Queensdayfestival tijdens Koninginnedag is het belangrijkste evenement van Perron55. Er is dan zowel een binnen- als een buitenpodium, waar zo'n twintig (inter)nationale acts optreden. Het festival geniet enige faam. Naast concerten is er op kleine schaal ook ruimte voor poetryslams en andere literaire activiteiten.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Poppodium Perron55

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer