Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROB VAN DONSELAAR

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1966 - heden

Genre

gitaar, orgel, piano, producer, producers, toetsinstrumenten

Rob van Donselaar

Rob van Donselaar speelt onder andere in de legendarische groep de Bintangs (orgel/piano), Vitesse (gitaar), One Two (orgel/piano), Wilde Onions, Blue Eyed Bluesband, Limonaya en de Oscar Benton Blues Band. Van Donselaar is eigenaar van de Zeezicht studio waar hij verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding en de organisatie. Daarnaast ...
Volledige biografie...

Instrumenten

gitaar, orgel, piano, producer, toetsinstrumenten

Genoemd in de biografie van

1984   Barrelhouse
1990   Beau Wassenbergh
1994   Dennis
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Rob van Donselaar

Rob van Donselaar speelt onder andere in de legendarische groep de Bintangs (orgel/piano), Vitesse (gitaar), One Two (orgel/piano), Wilde Onions, Blue Eyed Bluesband, Limonaya en de Oscar Benton Blues Band. Van Donselaar is eigenaar van de Zeezicht studio waar hij verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding en de organisatie. Daarnaast is hij producer en in die hoedanigheid heeft hij samengewerkt met onder meer Rowwen Hèze, Skik, Abel, Kirsten, Guus Meeuwis en Marcel de Groot. Vader van zangeres Dennis.

In bezetting van

Bintangs   orgel, piano
Cake   toetsinstrumenten
Daniël Lohues   toetsinstrumenten
One Two   orgel, piano
Oscar Benton   piano
Vitesse   gitaar
Wild Onions   orgel

Discografie Rob van Donselaar

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Rob van Donselaar

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer