Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROBIN LENT

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Robin Lent

Periode

1970 - heden

Genre

gitaar, singer-songwriter, zang

Robin Lent

Robin Lent is een zanger/gitarist, geboren op Cuba en opgegroeid in de VS, Japan en Europa. Hij maakt deel uit van de Nederlandse cast van de musical Hair en brengt in 1971 een soloalbum uit met bijdragen van leden uit de band Focus. Lent maakt daarna deel uit van de ...
Volledige biografie...

Instrumenten

gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

1971   Focus

Biografie Robin Lent

Robin Lent is een zanger/gitarist, geboren op Cuba en opgegroeid in de VS, Japan en Europa. Hij maakt deel uit van de Nederlandse cast van de musical Hair en brengt in 1971 een soloalbum uit met bijdragen van leden uit de band Focus. Lent maakt daarna deel uit van de bands Robinson Cruiser en Max 'n Specs. Hij woont in Frankrijk, maar reist regelmatig naar Nederland om muziek op te nemen met Hans Hollestelle.

In bezetting van

Max 'n Specs   zang
Robinson Cruiser   zang

Discografie Robin Lent

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Robin Lent

Audio/Video Robin Lent

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer