Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROLAND KLINKENBERG

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1972 - heden

Genre

draaitafels, producer, progressive

Online

Officiƫle website

Pseudoniemen

Cruzeman, Freak Force, In Zoom, Low Tech Style, Prefab Planet, Roland, RR Workshop, Subtronic, Viewmaster

Roland Klinkenberg

Roland Klinkenberg (6 maart 1972) is producer van progressive en tech-house. Hij is meer producer dan DJ, hoewel hij ook wel live speelt. Met DJ Remy (= Remy Unger) treedt hij op onder de naam RR Workshop. Andere pseudoniemen die hij gebruikt bij zijn niet aflatende stroom releases zijn In ...
Volledige biografie...

Instrumenten

draaitafels, producer

Biografie Roland Klinkenberg

Roland Klinkenberg (6 maart 1972) is producer van progressive en tech-house. Hij is meer producer dan DJ, hoewel hij ook wel live speelt. Met DJ Remy (= Remy Unger) treedt hij op onder de naam RR Workshop. Andere pseudoniemen die hij gebruikt bij zijn niet aflatende stroom releases zijn In Zoom (met Gregor van Gaalen), Viewmaster, Roland, Cruzeman, Freak Force en Subtronic (beide met Danny Bakker), Low Tech Style en Prefab Planet. Zijn debuutalbum Mexico Can Wait verschijnt in 2007.

Discografie Roland Klinkenberg

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Roland Klinkenberg

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer