Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROTOWN

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Rotown

Rotown wordt in 1987 uit onvrede opgericht, omdat er op dat moment in Rotterdam geen goede rock-uitgaansgelegenheid is. Enkele honderden genodigden maken de opening mee. Rotown heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een podium waar breed geprogrammeerd wordt. Er is in het voorgedeelte een eetcafé. Rotown participeert samen met ...
Volledige biografie...

Biografie Rotown

Rotown wordt in 1987 uit onvrede opgericht, omdat er op dat moment in Rotterdam geen goede rock-uitgaansgelegenheid is. Enkele honderden genodigden maken de opening mee. Rotown heeft zich sinds die tijd ontwikkeld tot een podium waar breed geprogrammeerd wordt. Er is in het voorgedeelte een eetcafé. Rotown participeert samen met andere podia in Rotterdam in Pop Up. Verder is het betrokken bij de Grote Prijs Zuid-Holland.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Rotown

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer