Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

ROTTERDAM UNLIMITED

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

hedendaags, klassiek, wereldmuziek

Online

Officiƫle website

Rotterdam Unlimited

Rotterdams festival, dat zijn oorspong vindt in het Poetry Park festival dat in 1977 werd opgericht. Na een samenvoeging met Festival aan de Maas, ging dit in 1995 op in het Dunya Festival. Sinds 2013 gaan het Dunya Festival en het Zomercarnaval verder onder de naam Rotterdam Unlimited. Zo ontstaat het ...
Volledige biografie...

Biografie Rotterdam Unlimited

Rotterdams festival, dat zijn oorspong vindt in het Poetry Park festival dat in 1977 werd opgericht. Na een samenvoeging met Festival aan de Maas, ging dit in 1995 op in het Dunya Festival. Sinds 2013 gaan het Dunya Festival en het Zomercarnaval verder onder de naam Rotterdam Unlimited. Zo ontstaat het grootste straatfestival van Nederland dat jaarlijks plaatsheeft in de Rotterdamse binnenstad.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Rotterdam Unlimited

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer