Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

S.O. JAZZ

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1993 - 1995

Genre

jazz

S.O. Jazz

S.O. Jazz is een gelegenheidsformatie rondom componist, producer en gitarist Michiel Marsman. De EP S.O. Jazz (1994) is een uitgave in de reeks Monsters Of Jazz bij het label EMI en bevat bijdragen van onder meer saxofonisten Benjamin Herman en Rinus Groeneveld. Toetsenist Stefan Schmid en percussionist Claus Tofft vormen ...
Volledige biografie...

Bezetting

Michiel Marsman   componist, gitaar, producer, sampler
Benjamin Herman   saxofoon
Stefan Schmid   orgel, piano
Claus Tofft   percussie
Alexander Oele   basgitaar
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1994   New Cool Collective

Biografie S.O. Jazz

S.O. Jazz is een gelegenheidsformatie rondom componist, producer en gitarist Michiel Marsman. De EP S.O. Jazz (1994) is een uitgave in de reeks Monsters Of Jazz bij het label EMI en bevat bijdragen van onder meer saxofonisten Benjamin Herman en Rinus Groeneveld. Toetsenist Stefan Schmid en percussionist Claus Tofft vormen later Zuco 103.

Discografie S.O. Jazz

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video S.O. Jazz

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer