Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SENEMALI

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1980 - 1993

Genre

Afro-pop, wereldmuziek

Senemali

Senemali is een Afropopgroep uit Dakar, Senegal, met in de bezetting Senegalese en Malinese muzikanten waaronder zanger/percussionist Mola Sylla. De bandleden leven samen als een familie en onderzoeken de folkloristische muziek en traditionele dansen van het gebied in het westen van Afrika. In 1987 doet Senemali een Europese tournee en ...
Volledige biografie...

Bezetting

Mola Sylla   duimpiano, percussie, zang

Genoemd in de biografie van

1987   Mola Sylla

Biografie Senemali

Senemali is een Afropopgroep uit Dakar, Senegal, met in de bezetting Senegalese en Malinese muzikanten waaronder zanger/percussionist Mola Sylla. De bandleden leven samen als een familie en onderzoeken de folkloristische muziek en traditionele dansen van het gebied in het westen van Afrika. In 1987 doet Senemali een Europese tournee en neemt de band een album op in Amsterdam. Mola Sylla besluit zich in Nederland te vestigen.

Discografie Senemali

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Senemali

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer