Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SENSE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1994 - 2000

Genre

jiddisch, wereldmuziek

Sense

Sense is het duo Ilona Cechova en Rolinha Kross. Moeder en dochter brengen in 1994 het album Jiddische Sjmoesmuziek uit met lichtvoetige Jiddische liedjes. Rolinha Kross studeert af aan het Conservatorium van Hilversum, afdeling Jazz en Lichte Muziek, treedt op met haar eigen trio en met de band Mazzeltov. Moeder ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rolinha Kross   zang
Ilona Cechova   zang

Genoemd in de biografie van

1994   Rolinha Kross

Biografie Sense

Sense is het duo Ilona Cechova en Rolinha Kross. Moeder en dochter brengen in 1994 het album Jiddische Sjmoesmuziek uit met lichtvoetige Jiddische liedjes. Rolinha Kross studeert af aan het Conservatorium van Hilversum, afdeling Jazz en Lichte Muziek, treedt op met haar eigen trio en met de band Mazzeltov. Moeder Ilona gaat verder met Nederlandstalige tango.

Discografie Sense

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Sense

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer