Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SERGE SNOEP

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Genre

drum 'n' bass, hiphop

Pseudoniemen

Backspin

Serge snoep

Amsterdamse producer die in de jaren 90 opereert onder de naam Backspin. Hij maakt remixen voor King Bee en Saskia Laroo en produceert beats voor de Nederhop-acts Casto de Communicator en Mach & Jesse. Hij brengt twee EP's uit bij het label Clubtone. In 1997 verschijnt bij Medcom zijn cd ...
Volledige biografie...

Instrumenten

producer

Biografie Serge snoep

Amsterdamse producer die in de jaren 90 opereert onder de naam Backspin. Hij maakt remixen voor King Bee en Saskia Laroo en produceert beats voor de Nederhop-acts Casto de Communicator en Mach & Jesse. Hij brengt twee EP's uit bij het label Clubtone. In 1997 verschijnt bij Medcom zijn cd Sidesteppin'.

Discografie Serge snoep

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Serge snoep

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer