Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SEVEN SLOWHANDS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1988 - 1988

Genre

instrumentaal, jazzrock

Seven Slowhands

Seven Slowhands is een groep van zeven akoestisch spelende gitaristen uit verschillende muzikale disciplines (jazz, funk, rock, moderne gecomponeerde muziek), in 1988 opgericht op initiatief van Klaas ten Holt (1960). De composities van Ten Holt houden ruimte over voor solo's en improvisatie. Na een succesvolle Nederlandse tournee reist de groep ...
Volledige biografie...

Genoemd in de biografie van

1986   The Dutch
1988   Michiel Jansen
1988   The Dutch
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie Seven Slowhands

Seven Slowhands is een groep van zeven akoestisch spelende gitaristen uit verschillende muzikale disciplines (jazz, funk, rock, moderne gecomponeerde muziek), in 1988 opgericht op initiatief van Klaas ten Holt (1960). De composities van Ten Holt houden ruimte over voor solo's en improvisatie. Na een succesvolle Nederlandse tournee reist de groep in de zomer van 1989 voor concerten en workshops naar de Soviet Unie, Mongolië, China en Indonesië.

Discografie Seven Slowhands

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Seven Slowhands

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer