Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SHOWTEK

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2001 - heden

Genre

DJ, house, techno, trance

Online

Officiële website

Pseudoniemen

Dutch Masters, Headliner, Lowriders, Mr Puta

Showtek

Showtek is een danceduo bestaande uit de Eindhovense broers Sjoerd en Wouter Janssen. Ze beginnen hun carrière in de Eindhovense Danssalon met het draaien van techno en hardstyle. Wanneer hun muziek wordt uitgebracht via het succesvolle label Spinnin' (Martin Garrix, Bingo Players) komt het internationale succes en draaien ze over ...
Volledige biografie...

Bezetting

Sjoerd Janssen   draaitafels, elektronica, producer
Wouter Janssen   draaitafels, elektronica, producer

Genoemd in de biografie van

2010   Hardwell

Biografie Showtek

Showtek is een danceduo bestaande uit de Eindhovense broers Sjoerd en Wouter Janssen. Ze beginnen hun carrière in de Eindhovense Danssalon met het draaien van techno en hardstyle. Wanneer hun muziek wordt uitgebracht via het succesvolle label Spinnin' (Martin Garrix, Bingo Players) komt het internationale succes en draaien ze over de hele wereld. In 2013 doet Showtek mee op het album Duizend Spiegels van Marco Borsato en hebben ze een internationale hit met het nummer Booyah.

Discografie Showtek

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Showtek

Audio/Video Showtek

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer