Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SIMMONS & CHRISTOPHER

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2005 - heden

Genre

dance, house

Simmons & Christopher

Simmons & Christopher is het producersduo Mark Simmons (Mark Nieuwenhuijzen) en Dennis Christopher (Dennis de Laat), ook opererend onder de naam BeatFreakz. Hun internationale successen in clubs met bewerkingen van pop- en rockklassiekers levert remixopdrachten op voor acts als Sugababes, Michael Gray, Till West, Marisa Turner, Paris Avenue, Soul Corporation, ...
Volledige biografie...

Bezetting

Mark Nieuwenhuijzen   componist, producer
Dennis Christopher   componist, producer

Biografie Simmons & Christopher

Simmons & Christopher is het producersduo Mark Simmons (Mark Nieuwenhuijzen) en Dennis Christopher (Dennis de Laat), ook opererend onder de naam BeatFreakz. Hun internationale successen in clubs met bewerkingen van pop- en rockklassiekers levert remixopdrachten op voor acts als Sugababes, Michael Gray, Till West, Marisa Turner, Paris Avenue, Soul Corporation, ErickE, Denise Lopez en rapper Aaron Smith.

Discografie Simmons & Christopher

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Simmons & Christopher

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer