Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SO WHAT!

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

So What!

So What! begint in 1963 als Goudse Jazz Sociëteit. De naam verandert in 1967, naar een nummer van Miles Davis. In de loop der jaren verandert So What! in een jongerensociëteit met een brede muzikale programmering. Het historische pand waar de sociëteit in is gevestigd bestaat uit een 'voorzaal' en ...
Volledige biografie...

Biografie So What!

So What! begint in 1963 als Goudse Jazz Sociëteit. De naam verandert in 1967, naar een nummer van Miles Davis. In de loop der jaren verandert So What! in een jongerensociëteit met een brede muzikale programmering. Het historische pand waar de sociëteit in is gevestigd bestaat uit een 'voorzaal' en een 'achterbar'. So What! heeft zo'n 550 leden, die onder meer tegen gereduceerd tarief concerten kunnen bezoeken.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video So What!

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer