Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SONJA BEETS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Sonja Beets

Periode

1953 - heden

Genre

componist, hedendaags, piano

Online

Officiële website

Sonja Beets

Sonja Beets is naast het musiceren actief bezig met componeren, schilderen en dichten. Met componeren is zij gestart in 1989. Zij componeert graag persoonlijk voor de musici die deel uitmaken van haar ensemble "Purusha". Hierdoor ontstaan allerlei verschillende ensemble-varianten zowel instrumentaal als vocaal. In haar liederen is geen sprake van ...
Volledige biografie...

Instrumenten

componist, piano

Biografie Sonja Beets

Sonja Beets is naast het musiceren actief bezig met componeren, schilderen en dichten. Met componeren is zij gestart in 1989. Zij componeert graag persoonlijk voor de musici die deel uitmaken van haar ensemble "Purusha". Hierdoor ontstaan allerlei verschillende ensemble-varianten zowel instrumentaal als vocaal. In haar liederen is geen sprake van zang met begeleiding maar alle stemmen zijn gelijkwaardig.

2000

Sonja Beets neemt het initiatief tot het ontwikkelen van het project 'De Muzikale Stadswandeling' in Wijk bij Duurstede, waarvoor zij negen gedichten van de dichter Willem de Mérode heeft geselecteerd bij evenzoveel karakteristieke locaties in dit plaatsje. Deze gedichten heeft zij getoonzet voor verschillende bezettingen en de opnamen hiervan worden in de vorm van een wandeling met toelichting via de lokale VVV aangeboden.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Sonja Beets

Audio/Video Sonja Beets

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer