Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SPARKLANDS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2011 - heden

Genre

adult orientated rock (AOR)

Online

Facebook
Officiƫle website

Sparklands

Sparklands is de melodieuze rockband rondom zanger Thomas Riekerk uit de band Beam. In 2012 neemt hij het eerste album Tomocyclus op dat in september 2013 uitkomt bij het label Avenue Of Allies. De plaat bevat muziek waar Riekerk en zijn broer Robert thuis mee zijn opgegroeid: Adult Orientated Rock ...
Volledige biografie...

Bezetting

Thomas Riekerk   gitaar, zang

Overige muzikanten

Colin Lee Vermeulen   drums
Robert Riekerk   gitaar
Rolf Perdok   gitaar

Genoemd in de biografie van

2012   Beam

Biografie Sparklands

Sparklands is de melodieuze rockband rondom zanger Thomas Riekerk uit de band Beam. In 2012 neemt hij het eerste album Tomocyclus op dat in september 2013 uitkomt bij het label Avenue Of Allies. De plaat bevat muziek waar Riekerk en zijn broer Robert thuis mee zijn opgegroeid: Adult Orientated Rock (AOR) in de stijl van Chicago, Def Leppard, Bad English en Toto. De plaat levert lovende recensies op in onder meer Aardschok (oktober 2013) en het Franse rockblad RockMeeting.

Discografie Sparklands

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Sparklands

Audio/Video Sparklands

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer