Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

SPLENDOR

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2010 - heden

Online

Website

Splendor

Podium voor experiment in Amsterdam. In 2010 opgericht door een groep van ondernemende musici, componisten en kunstenaars. De vaste musici van Splendor investeren allemaal 1000 euro en spelen jaarlijks een aantal keer voor de leden. In ruil daarvoor is het gebouw 365 dagen per jaar dag en nacht beschikbaar voor ...
Volledige biografie...

Biografie Splendor

Podium voor experiment in Amsterdam. In 2010 opgericht door een groep van ondernemende musici, componisten en kunstenaars. De vaste musici van Splendor investeren allemaal 1000 euro en spelen jaarlijks een aantal keer voor de leden. In ruil daarvoor is het gebouw 365 dagen per jaar dag en nacht beschikbaar voor alles wat ze maar willen doen met muziek.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Splendor

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer