Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

STICHTING HOTHOUSE REDBAD

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

jazz

Online

website

Stichting Hothouse Redbad

De Stichting Hothouse Redbad bestaat sinds 1982 en organiseert sindsdien jazzconcerten in Leeuwarden. In de beginjaren worden de concerten gehouden in muziekcafé De Brouwershoeck aan de Poststraat, het toenmalige 'thuishonk' van Hothouse Redbad. Sedert eind 1997 vinden de concerten van Hothouse Redbad onder 'eigen vlag' plaats in Stadsschouwburg De Harmonie ...
Volledige biografie...

Biografie Stichting Hothouse Redbad

De Stichting Hothouse Redbad bestaat sinds 1982 en organiseert sindsdien jazzconcerten in Leeuwarden. In de beginjaren worden de concerten gehouden in muziekcafé De Brouwershoeck aan de Poststraat, het toenmalige 'thuishonk' van Hothouse Redbad. Sedert eind 1997 vinden de concerten van Hothouse Redbad onder 'eigen vlag' plaats in Stadsschouwburg De Harmonie te Leeuwarden.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Stichting Hothouse Redbad

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer