Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

STICHTING JAZZ INTERNATIONAL ROTTERDAM

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Genre

jazz

Online

website

Stichting Jazz International Rotterdam

Sinds de oprichting in 2001 heeft de Stichting Jazz International het jazzleven in Rotterdam een nieuwe impuls gegeven. Hoogtepunt is het jaarlijkse festival met dezelfde naam, dat al vanaf de start een groot succes is. Daarnaast organiseert de stichting concerten in De Doelen, Jazzcafé Dizzy, Theater Lantaren-Venster, WMDC, Watt en ...
Volledige biografie...

Biografie Stichting Jazz International Rotterdam

Sinds de oprichting in 2001 heeft de Stichting Jazz International het jazzleven in Rotterdam een nieuwe impuls gegeven. Hoogtepunt is het jaarlijkse festival met dezelfde naam, dat al vanaf de start een groot succes is. Daarnaast organiseert de stichting concerten in De Doelen, Jazzcafé Dizzy, Theater Lantaren-Venster, WMDC, Watt en De Unie. Samen met de Stichting Workshoporkest Rotterdam organiseert Jazz International zes workshops per jaar voor musici die willen leren improviseren en samenspelen.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Stichting Jazz International Rotterdam

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer