Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

STICHTING JAZZ IN GRONINGEN

Overzicht | Biografie | Foto's | Audio/Video

Online

website

Stichting Jazz in Groningen

Stichting Jazz in Groningen heeft als doel jazz en geïmproviseerde muziek in Groningen te bevorderen. Het werk van de stichting bestaat onder meer uit de coördinatie van jazzactiviteiten in de stad onder de naam JIG. Deelnemers zijn: de Stichting Jazz in Groningen, Buckshot Café, het Prins Claus Conservatorium, Cultuurcentrum Oosterpoort, ...
Volledige biografie...

Biografie Stichting Jazz in Groningen

Stichting Jazz in Groningen heeft als doel jazz en geïmproviseerde muziek in Groningen te bevorderen. Het werk van de stichting bestaat onder meer uit de coördinatie van jazzactiviteiten in de stad onder de naam JIG. Deelnemers zijn: de Stichting Jazz in Groningen, Buckshot Café, het Prins Claus Conservatorium, Cultuurcentrum Oosterpoort, Grand Theatre, cultureel studentencentrum Usva en de Cast. De samenwerking leidt tot een groot en samenhangend aanbod van jazz en geïmproviseerde muziek op diverse podia.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Stichting Jazz in Groningen

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer