Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TIKA

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

TIKA

Periode

2011 - heden

Genre

indie

Online

Facebook

TIKA

De band TIKA ontstaat in januari 2011 als David Pino (El Pino and the Volunteers) en Marien Dorleijn (Moss) in het kader van het project In A Cabin With naar Canada reizen om daar tijdens winterse temperaturen nummers te schrijven en op te nemen in een huisje ten noorden van ...
Volledige biografie...

Bezetting

David Pino   gitaar, zang
Marien Dorleijn   gitaar, zang
Finn Kruijning   drums
Mark van der Waarde   basgitaar

Genoemd in de biografie van

2008   Moss
2011   El Pino & The Volunteers

Biografie TIKA

De band TIKA ontstaat in januari 2011 als David Pino (El Pino and the Volunteers) en Marien Dorleijn (Moss) in het kader van het project In A Cabin With naar Canada reizen om daar tijdens winterse temperaturen nummers te schrijven en op te nemen in een huisje ten noorden van Ottawa. Ook lokale muzikanten doen mee, zoals de bassist van Feist. Het duo, aangevuld met drummer Finn Kruijning en bassist Mark 'Ap' van der Waarde, doet vervolgens optredens, op 18 juni debuterend tijdens het Naked Songs Festival in Eindhoven en gevolgd door show op onder meer Terschelling tijdens het festival Oerol. Eind september 2011 brengt In A Cabin With het album van TIKA uit.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's TIKA

Audio/Video TIKA

Video TIKA

Tika - my little truth
Tika - my little truth
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
Tika - my little truth

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer