Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TEMPORARY JONES

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Temporary Jones

Genre

blues, coverbands, pop/rock

Online

Officiƫle website

Temporary Jones

Rockband Temporary Jones is een coverband uit Zuid-Holland rondom zanger/gitarist Jan 'Jay' van Feggelen. De voorman is vooral bekend als zanger van de eerste bezetting van hardrockband Bodine. Op het repertoire staat stevige rock, blues en ballads uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Op de website van de band ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jan van Feggelen   gitaar, zang
Leo van der Spuij   drums
Jan Oor   gitaar
Bart Bartstra   mondharmonica, toetsinstrumenten, zang

Biografie Temporary Jones

Rockband Temporary Jones is een coverband uit Zuid-Holland rondom zanger/gitarist Jan 'Jay' van Feggelen. De voorman is vooral bekend als zanger van de eerste bezetting van hardrockband Bodine. Op het repertoire staat stevige rock, blues en ballads uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Op de website van de band staan drie concerten vermeld die Temporary Jones in januari 2009 heeft gespeeld in respectievelijk New York, Los Angeles en Berlijn.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's Temporary Jones

Audio/Video Temporary Jones

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer