Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

TEODORA STEPANCIC

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1982 - heden

Genre

hedendaags

Online

www.freewebs.com/teodorastepancic

Biografie Teodora Stepancic

Teodora Stepancic; is geboren op 21 mei 1982 in Belgrado, Servië. Zij studeerde van 1999 tot 2004 piano aan de University of Arts in Belgrado bij Dejan Stosic, Ljiljana Vikelja en Aleksandar Sandorov en vanaf 2001 compositie bij Vlastimir Trajkovic. In 2005 begon zij haar studie compositie aan het Koninklijk Conservatorium ...
Volledige biografie...

Biografie Teodora Stepancic

1982

Teodora Stepancic; is geboren op 21 mei 1982 in Belgrado, Servië.
Zij studeerde van 1999 tot 2004 piano aan de University of Arts in Belgrado bij Dejan Stosic, Ljiljana Vikelja en Aleksandar Sandorov en vanaf 2001 compositie bij Vlastimir Trajkovic. In 2005 begon zij haar studie compositie aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Gilius van Bergeijk, Yannis Kyriakides, Martijn Padding en Louis Andriessen. In 2009 behaalde zij haar Master's degree.

Sinds 2006 vormt Teodora Stepancic samen met Miguelángel Clerc (Chili, componist, gitarist) en Grzegorz Marciniak (Polen, componist, fagottist) de groep SZ, die elementen uit muziek, theater en dans combineert in collectieve producties. Daarnaast werkt zij samen ensemble LOOS, het Nederlands Blazers Ensemble, Filipe Lopes (Portugal) en Tanaka (Israel).

Yannis Kyriakides

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video Teodora Stepancic

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer