Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE ARC

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

The Arc in 2011

Periode

2011 - heden

Genre

alternative, pop/rock

Online

Officiële website
Facebook

The Arc

The Arc is het muzikale project van Noah Smith, voorheen bassist bij de band Stereo. De band bestaat verder uit leden van Destine en The Hot Stewards. De muziek is een combinatie van rock, hiphop en pop en geïnspireerd door de Amerikaanse bands City And Colour en Smash Mouth. De ...
Volledige biografie...

Bezetting

Rogier van der Zouwen   basgitaar
Maroen Franse   gitaar
Jean Baptiste Zablone   gitaar
Robin Faas   drums
Noah Smith   zang

Genoemd in de biografie van

2011   Destine

Biografie The Arc

The Arc is het muzikale project van Noah Smith, voorheen bassist bij de band Stereo. De band bestaat verder uit leden van Destine en The Hot Stewards. De muziek is een combinatie van rock, hiphop en pop en geïnspireerd door de Amerikaanse bands City And Colour en Smash Mouth. De eerste single (een samenwerking met Jesse Nambiar van Valerius) en het eerste album verschijnen in 2012.

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Arc

Audio/Video The Arc

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer