Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE BABYSHAKERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2000 - 2001

Genre

rock'n'roll, ska

The Babyshakers

The Babyshakers is een project van Mark Foggo samen met leden uit Mr. Review, The Mighty Jackals en The Serial Skankers. Hun mengeling van ska en rock-'n-roll is in het seizoen 2000-2001 te horen op podia in Nederland en Duitsland. De groep brengt daarnaast ook het album Shake The Baby ...
Volledige biografie...

Bezetting

Anna Wodka   basgitaar
René Beaart   drums
André Stuivenberg   toetsinstrumenten
Mark Foggo   gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2000   Mark Foggo
2000   Mr. Review

Biografie The Babyshakers

The Babyshakers is een project van Mark Foggo samen met leden uit Mr. Review, The Mighty Jackals en The Serial Skankers. Hun mengeling van ska en rock-'n-roll is in het seizoen 2000-2001 te horen op podia in Nederland en Duitsland. De groep brengt daarnaast ook het album Shake The Baby uit.

Discografie The Babyshakers

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Babyshakers

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer