Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE BLACK ROCKING CATS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1960 - 1961

Genre

Indo-rock, pop/rock

The Black Rocking Cats

The Black Rocking Cats is een indo-rockband uit Utrecht. Zanger Richard Andreas is vermaard vanwege zijn imitatie van Elvis Presley. Chris van der Plaats (ex-The Cool Cats) speelt in de periode 1963-1968 bij The Blue Diamonds. Charlie Kunz gaat naar The Golden Rockets, bast enige tijd in The Blue Diamonds ...
Volledige biografie...

Overige muzikanten

Ton van Tergouw   gitaar
Ronald de Groot   gitaar
Marcel Harper   zang

Genoemd in de biografie van

1966   The Blue Diamonds

Biografie The Black Rocking Cats

The Black Rocking Cats is een indo-rockband uit Utrecht. Zanger Richard Andreas is vermaard vanwege zijn imitatie van Elvis Presley. Chris van der Plaats (ex-The Cool Cats) speelt in de periode 1963-1968 bij The Blue Diamonds. Charlie Kunz gaat naar The Golden Rockets, bast enige tijd in The Blue Diamonds en maakt tevens deel uit van Don Mercedes & The Improvers.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Black Rocking Cats

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer