Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE FANCY FIVE

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

The Fancy Five in 1964

Periode

1962 - 1965

Genre

pop/rock, sixties

The Fancy Five

The Fancy Five is een beatgroep uit Hilversum en het vervolg op The Thunderbirds. Latere arrangeur en orkestleider Dick Bakker en zanger Martin Stevens van de Toreros maken ook deel uit van de bezetting. The Fancy Five is een van de bands in het voorprogramma van The Beatles in Blokker.
Volledige biografie...

Bezetting

Wil Hemmes   basgitaar
Cees de Graaf   gitaar, zang
Martin Dubbeldam   zang
Wim Boor   gitaar
Hans Verhoeven   drums
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

1947   Dick Bakker

Biografie The Fancy Five

The Fancy Five is een beatgroep uit Hilversum en het vervolg op The Thunderbirds. Latere arrangeur en orkestleider Dick Bakker en zanger Martin Stevens van de Toreros maken ook deel uit van de bezetting. The Fancy Five is een van de bands in het voorprogramma van The Beatles in Blokker. In 1964 verschijnt hun eerste en enige single.

Discografie The Fancy Five

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Fancy Five

Audio/Video The Fancy Five

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer