Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE FUNMASTERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1979 - heden

Genre

kaseko, Suriname

Pseudoniemen

Fun Masters

The Funmasters

Surinaamse Kasekogroep met als grootste hit Wittie Visie uit 1983. Het lied roept Surinamers die naar Nederland zijn vertrokken op om terug te keren.De groep valt eind jaren tachtig uit elkaar. Op veler verzoek besluit de groep weer bij elkaar te komen voor een optreden op het Kwakoe Festival in ...
Volledige biografie...

Bezetting

Iwan Esseboom   vocalen

Biografie The Funmasters

Surinaamse Kasekogroep met als grootste hit Wittie Visie uit 1983. Het lied roept Surinamers die naar Nederland zijn vertrokken op om terug te keren.De groep valt eind jaren tachtig uit elkaar. Op veler verzoek besluit de groep weer bij elkaar te komen voor een optreden op het Kwakoe Festival in 2013.

Discografie The Funmasters

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Funmasters

Audio/Video The Funmasters

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer