Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE MOI NON PLUS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - heden

Genre

alternative, noise

The Moi Non Plus

The Moi Non Plus is een duo uit de Amsterdamse gitaarunderground met gitarist/zanger Bas Morsch (ex-SAL) en drummer/zanger Leon Caren (Blues Brother Castro). De twee spelen energieke, melodieuze en rudimentaire noiserock. Naast meerdere optredens in kleinere zalen doet The Moi Non Plus in 2007 ook voorprogramma's van Queens Of The ...
Volledige biografie...

Bezetting

Leon Caren   drums, zang
Bas Morsch   gitaar, zang

Genoemd in de biografie van

2005   Yuri Landman
2006   Blues Brother Castro
2007   The Suicidal Birds
Meer resultaten... Minder resultaten

Biografie The Moi Non Plus

The Moi Non Plus is een duo uit de Amsterdamse gitaarunderground met gitarist/zanger Bas Morsch (ex-SAL) en drummer/zanger Leon Caren (Blues Brother Castro). De twee spelen energieke, melodieuze en rudimentaire noiserock. Naast meerdere optredens in kleinere zalen doet The Moi Non Plus in 2007 ook voorprogramma's van Queens Of The Stone Age in Paradiso en ...And You Will Know Us By The Trail Of Dead in Doornroosje. Het duo staat in september 2007 op de PopKomm in Berlijn. In oktober 2008 speelt het duo onder meer in de Verenigde Staten. In dezelfde periode verschijnt het titelloze debuutalbum. Ook in maart 2009 reist The Mois Non Plus naar de VS, waaronder voor een optreden tijdens SXSW in Austin, Texas.

Discografie The Moi Non Plus

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Moi Non Plus

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer