Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE MON AMOUR BAND

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2008 - heden

Genre

amusementsmuziek, coverbands, palingpop

Online

Officiële website

The Mon Amour Band

Mon Amour is een groep uit Volendam die wordt opgericht door drummer Jack Veerman na het afscheid van zijn oude band BZN. Op het repertoire staan voornamelijk successen van BZN. Leadzangeres Linda Schilder is het nichtje van Annie Schilder. Accordeonist Daniël Metz (ex-Gang Is Alles) is het enige bandlid dat ...
Volledige biografie...

Bezetting

Jack Veerman (1)   drums
Linda Schilder   zang
Hans Keizer (2)   toetsinstrumenten
Nico Tol   gitaar
Daniël Metz   accordeon
Meer resultaten... Minder resultaten

Overige muzikanten

Johan Keizer   zang

Genoemd in de biografie van

2008   BZN

Biografie The Mon Amour Band

Mon Amour is een groep uit Volendam die wordt opgericht door drummer Jack Veerman na het afscheid van zijn oude band BZN. Op het repertoire staan voornamelijk successen van BZN. Leadzangeres Linda Schilder is het nichtje van Annie Schilder. Accordeonist Daniël Metz (ex-Gang Is Alles) is het enige bandlid dat niet uit Volendam komt. Het grote publiek maakt voor het eerst kennis met Mon Amour dankzij hun verschijning in het TROS-programma Palingsoap. Na het uitbrengen van de single en het derde album Sing Me A Song volgt in maart 2012 een theatertournee. Vanaf 2014 noemen ze zich The Mon Amour Band.

Discografie The Mon Amour Band

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Mon Amour Band

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer