Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE NEPHEW BROTHERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2006 - heden

Genre

bluegrass, gospel

The Nephew Brothers

The Nephew Brothers is een gelegenheidsformatie met leden uit de bands Club Diana en Damer. Het repertoire bestaat uit vol overtuiging gezongen bluegrass gospels, zoals te horen op het album Independent Gospel Sounds dat begin 2008 verschijnt. De cd bevat naast traditionals ook bewerkingen uit het repertoire van o.a. Hazel ...
Volledige biografie...

Bezetting

Marcel Brand   gitaar, zang
Karin Bakker   zang
Esther Van 't Klooster   zang
Marius Van Dalen   basgitaar, zang
Merit Anthonisse   zang
Meer resultaten... Minder resultaten

Genoemd in de biografie van

2005   Club Diana
2006   Remko Schouten

Biografie The Nephew Brothers

The Nephew Brothers is een gelegenheidsformatie met leden uit de bands Club Diana en Damer. Het repertoire bestaat uit vol overtuiging gezongen bluegrass gospels, zoals te horen op het album Independent Gospel Sounds dat begin 2008 verschijnt. De cd bevat naast traditionals ook bewerkingen uit het repertoire van o.a. Hazel Dickens en Hank Williams.

Discografie The Nephew Brothers

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Nephew Brothers

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer