Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE NEW PHANTOMS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

The New Phantoms

Periode

2002 - heden

Genre

coverbands, sixties

Online

Officiƫle website

The New Phantoms

The New Phantoms wordt in 2002 opgericht door Martien van Rooij en is een vervolg op zijn eerdere band The Phantoms (1962-1969). De band treedt op in Eindhoven en omgeving met repertoire van The Phantoms, aangevuld met bekende nummers uit de jaren zestig en zeventig. Op de setlist staan onder ...
Volledige biografie...

Bezetting

Martien van Rooij   zang
Hans van de Pol   achtergrondzang, gitaar
Jan Sanders   achtergrondzang, toetsinstrumenten
Kees Braun   achtergrondzang, drums
Martin van Osch   achtergrondzang, basgitaar

Biografie The New Phantoms

The New Phantoms wordt in 2002 opgericht door Martien van Rooij en is een vervolg op zijn eerdere band The Phantoms (1962-1969). De band treedt op in Eindhoven en omgeving met repertoire van The Phantoms, aangevuld met bekende nummers uit de jaren zestig en zeventig. Op de setlist staan onder meer covers van The Beatles, The Rolling Stones, Roy Orbison, Elvis Presley, Chuck Berry, The Everly Brothers en Van Morrison.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The New Phantoms

Audio/Video The New Phantoms

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer