Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE NORTH STARS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1960 - 1966

Genre

sixties

The North Stars

Haagse band die zowel in de hofstad als in het Oosten van Nederland veel optreedt. De eerste bezetting bestaat uit Fekke de Jager (zang/gitaar), Hans de Jager (zang/basgitaar), Carl Bosboom (gitaar) en Ruud van 't Hul (drums). Voordat hij in 1965 deel uitmaakt van Q65 speelt Peter Vink ongeveer een ...
Volledige biografie...

Bezetting

Fekke de Jager   zang
Carl Bosboom   gitaar
Hans de Jager   gitaar, zang
Ruud van 't Hul   drums

Overige muzikanten

Wim de Graaf   gitaar
Peter Vink   basgitaar
Kok de Kort   drums

Genoemd in de biografie van

1965   Q65

Biografie The North Stars

Haagse band die zowel in de hofstad als in het Oosten van Nederland veel optreedt. De eerste bezetting bestaat uit Fekke de Jager (zang/gitaar), Hans de Jager (zang/basgitaar), Carl Bosboom (gitaar) en Ruud van 't Hul (drums). Voordat hij in 1965 deel uitmaakt van Q65 speelt Peter Vink ongeveer een jaar bas in de groep. De laatste bezetting is, naast Fekke en Hans de Jager, Wim de Graaf (gitaar) en Kok de Kort (drums).

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The North Stars

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer