Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE RAW FEET PLAYERS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

2007 - 2008

Genre

Indo-rock, Indonesië

The Raw Feet Players

The Raw Feet Players is een gelegenheidsformatie, opgericht voor de muziektheatershow Indo?Rock! (2007) van Theatergroep Delta over de Nederlandse poppioniers. De bezetting van de band bestaat uit gitarist Harry 'The Godfather of Indo-rock' Koster (1932-2012) van The Bell Boys en The Black Dynamites, drummer Victor Lekranty (Cheyenne, Moluccan Moods Orchestra), ...
Volledige biografie...

Bezetting

Harry Koster   gitaar
Victor Lekranty   drums
Erwin van Ligten   gitaar
Rudy Tuhusula   basgitaar

Genoemd in de biografie van

1959   The Black Dynamites

Biografie The Raw Feet Players

The Raw Feet Players is een gelegenheidsformatie, opgericht voor de muziektheatershow Indo?Rock! (2007) van Theatergroep Delta over de Nederlandse poppioniers. De bezetting van de band bestaat uit gitarist Harry 'The Godfather of Indo-rock' Koster (1932-2012) van The Bell Boys en The Black Dynamites, drummer Victor Lekranty (Cheyenne, Moluccan Moods Orchestra), gitarist Erwin van Ligten (o.a. Mathilde Santing, Frédérique Spigt, Astrid Seriese) en bassist Rudy Tuhusula. De regie is in handen van Anis de Jong en de teksten van Marcel van Kempen.

Discografie The Raw Feet Players

In de discografie worden officiële opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Raw Feet Players

Video The Raw Feet Players

The Raw Feet Players / Th...
The Raw Feet Players / Theatergroep Delta: Indo?Rock!
IndoRock The Raw Feet Pla...
IndoRock The Raw Feet Players 2
Heeft u ongewenste inhoud gesignaleerd? Maak hier melding van.
IndoRock The Raw Feet Players 2

Alle video's

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer