Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE SHAMROCKS

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

Periode

1959 - 1962

Genre

Indo-rock

Pseudoniemen

The Golden Shamrocks

The Shamrocks

The (Golden) Shamrocks is een Haagse indo-rockband met de muzikale vrienden You Fook 'Joey' Chong en Will van der Hurk (alias Jerry Lee King). Treedt met grote regelmaat op in het Duitse circuit. Chong en Van der Hurk hebben in de tweede helft van de jaren zestig hitsucces met The ...
Volledige biografie...

Bezetting

Will van der Hurk   drums, piano, zang
Lemmy Smit   gitaar
Kees van Zon   basgitaar
You Fook Chong   gitaar

Genoemd in de biografie van

1965   The InCrowd

Biografie The Shamrocks

The (Golden) Shamrocks is een Haagse indo-rockband met de muzikale vrienden You Fook 'Joey' Chong en Will van der Hurk (alias Jerry Lee King). Treedt met grote regelmaat op in het Duitse circuit. Chong en Van der Hurk hebben in de tweede helft van de jaren zestig hitsucces met The InCrowd.

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Audio/Video The Shamrocks

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer