Pop / Rock Dance Hiphop Jazz Wereld Klassiek Hedendaags Podia Festivals Genreboom

THE WINDOWSILL

Overzicht | Biografie | Discografie | Foto's | Audio/Video

The Windowsill

Periode

2010 - heden

Genre

poppunk

Online

Facebook

The Windowsill

Poppunkband The Windowsill uit Rotterdam is een afsplitsing van The Apers. Het trio wordt opgericht door gitarist Marien 'Nicotine' Jonkers, die overdag werkzaam is op de redactie van het NRC Handelsblad. Hij treedt op en neemt op met drummer Ivo 'Backbreaker' Bos en gitarist Jeroen Aalbers alias Jerry Hormone. Het ...
Volledige biografie...

Bezetting

Marien Jonkers   gitaar, producer, zang
Jeroen Aalbers   achtergrondzang, basgitaar
Ivo Bos   drums
Sander van Til   gitaar

Genoemd in de biografie van

2011   The Apers

Biografie The Windowsill

Poppunkband The Windowsill uit Rotterdam is een afsplitsing van The Apers. Het trio wordt opgericht door gitarist Marien 'Nicotine' Jonkers, die overdag werkzaam is op de redactie van het NRC Handelsblad. Hij treedt op en neemt op met drummer Ivo 'Backbreaker' Bos en gitarist Jeroen Aalbers alias Jerry Hormone. Het titelloze debuutalbum verschijnt eind 2011 op cd en vinyl. De plaat laat invloeden horen van onder anderen Tom Petty, Ramones en Fountains Of Wayne.

Discografie The Windowsill

In de discografie worden officiƫle opnamen die zijn uitgebracht van de betreffende persoon, band of ensemble per soort geluidsdrager chronologisch opgesomd. Meerdere uitgaven binnen hetzelfde jaar staan alfabetisch gerangschikt. Bij Gastbijdragen worden alleen bijdragen gelinkt aan platen van acts die een volledige vermelding hebben in de Muziekencyclopedie. Dit overzicht is bedoeld als index en biedt daarom geen volledige opsomming. Als muzikanten ook deel uitmaken van de bezetting van een band die in de encyclopedie staat, zijn de discografische gegevens terug te vinden bij de desbetreffende band.

Foto's The Windowsill

Audio/Video The Windowsill

Er is nog geen audio- of videomateriaal aanwezig.
Zelf audio of video toevoegen

Zelf audio of video toevoegen

Muziekencyclopedie.nl op Facebook Muziekencyclopedie.nl op Twitter

reageer